Floare comestibilă în ghiveci

Floare comestibilă în ghiveci

Kin by THE BUN - Floare comestibilă.

Cristi Tudor este cel care se află în spatele food truck-ului THE BUN, cu care a făcut fericiți timp de doi ani de zile mii de pofticiosi in festivalurile din Romania. THE BUN era recunoscut după VIBE-ul fain al echipei și după preparatele în chifla aceea perfectă, gătită la abur. Preparatele lor erau senzație, fiind parca din perfect gândite ca după fiecare gură mușcată să simți layers and layers de arome asiatice, explozive.

floare comestibila

Cum pandemia a adus imposibilitatea de a mai avea activitate în street food, tânărul antreprenor a venit cu o idee inedită pe piață și a făcut mai nou până și vedetele din țară să mănânce plante cu tot cu pământ, din ghivece atent gândite să surprindă și pe cei mai fițoși dintre fițoși. 

Floarea comestibilă a lui Cristi a dus la un nou concept care arată că tinerii bucătari din țara noastră nu au limite. Bucătarii chefi sunt inovativi, inspirați și ne aduc în farfurie mereu ceva nou. Cei drept de data aceasta nu a fost în farfurie, dar și un ghiveci merge atunci când este umplut cu așa bunătate.

Noul concept se numește KIN by THE BUN și vine de la KINTSUGI care înseamnă ”a transforma imperfectul în ceva frumos”. Cu acest gând, Cristi a decis să ne lase cu gura căscată și a creat ghiveciul comestibil. Adevărul este că planta, chiar dacă este comestibila, este de preferat să săriți peste ea, însă ”pământul” care este făcut din brownie și un crumble de ciocolată și biscuiți are o textura geniala, iar sub acest strat veți da de cea mai buna combinație de mascarpone cu vișine.

Beauty is found in imperfections.

prajitura desert tiramisu in ghiveci

În caz că nu știai cum să iți surprinzi prietenii, familia sau persoana iubită, acum știi. Raspunsul este: Floare comestibilă. Oferă-le un ghiveci comestibil și iți garantăm că nu o să uite această experiență.

Comenzile le puteți trimite pe pagina lor de facebook sau la orders@kinbythebun.com.

Be prepared to be amazed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *