Printre primele preparate învățate a fost ciorba de pasare care nu a ieșit din prima, punând prea mulți tăieței la început.
Una din cele mai grele provocări a fost sa creeze un meniu de revelion la așteptările publicului modern. Cu toate ca pe parcursul carierei a întâlnit momente grele, niciodată nu s-a gândit sa renunțe la bucătărie.
Bucătarul care îl inspira este Chef Cornelia Ghisoi, lucru care ne bucură tare mult, având în vedere ca Dima este printre puținii bucătari care este inspirat de un alt bucătar român. România are bucătari cu care ne putem mândrii!
Cel mai bun!!! Imi place sa-l aduc in discuție pe oriunde merg si petrec timp cu persoane noi la masă. Din mâinile lui mâncare iese cu GUST si asta pentru ca face fiecare pas al retetei cu drag.
Am avut ocazia sa lucrez cu el. Este un om deosebit si pot spune ca el m-a instruit intr-ale bucatariei. Il salut cu respect si mult succes in orice ti-ai propus sa faci!
Felicitari pentru tot ceea ce faci! Mult succes pe mai departe!
Sunt mândră că este fratele meu, și da, eu eram printre fericiții care au mâncat acele clătite gătite de el la vârsta de 8 ani. Felicitări Costel! Ești de top. 👏🏆
Felicitari Costi, La cât mai multe preparate delicioase! Nu de puține ori am fost printre fericiții ce au mâncat bunătăți făcute de tine. Cel mai bun.
Un om deosebit. Salutări cu această ocazie! Felicitări pentru tot ceea ce faci şi mult succes în continuare 👏